Jag heter Therese.

Rättelse

Publicerad 2009-04-10 17:38:36 i Allmänt,

Jag, Therese Anna Margareta Högberg, vill bara tillägga att jag inte står för något av det som står skrivet på tidigare inlägg.
Tack för mig!

ExtraLars

Publicerad 2009-04-10 15:44:41 i Allmänt,



Idag har jag funnit ett nytt favoritband. ExtraLars! Man kan ladda ner alla deras låtar helt lagligt på PirateBay. Det är bara att söka på ExtraLars så kommer torrenten upp. Var inte rädda för ipred, för det är faktiskt lagligt att ladda ner musik om personerna med upphovsrätt ger tillstånd till det, och så är fallet. Så ladda ner och NJUT!

Hunger!

Publicerad 2009-04-09 00:48:58 i Allmänt,

Jaha, då har till slut även Therese skaffat sig en blogg. Jag vet inte riktigt om det är någonting positivt eller negativt ännu, men det återstår att se. Idag har det planerats för min framtid OCH skaffats blogg - inte illa! Gällande framtiden så har jag kommit fram till att jag vt10 vill läsa på dietistprogrammet i Uppsala. Innan dess ska jag bestämma mig för en kurs som sträcker sig över endast en termin (under hösten). Till exempel så har en ansökan till kursen körsång 1 på Linköpings universitet kommit till idag. Nu har jag i alla fall hamnat i min säng. Planen var att jag skulle få lite projektarbetesrapport skriven, men den planen fungerade inte så värst bra. Det största problemet just nu är egentligen min hunger, vilken jag heller inte kan göra så mycket åt. And here's why:

1. Jag har redan borstat tänderna

2. Jag orkar inte pallra mig ner till köket för att fixa food

All I'm saying is that a pizza inte skulle sitta helt fel, men nu ska jag ge sovandet en chans. Tidigt imorgon beger jag mig nämligen till Örebro och Emelie för att kolla över min blivande balklänning.

So long suckers!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela