Jag heter Therese.

04:50

Publicerad 2011-06-27 05:14:53 i Allmänt,

När klockan ringer 04:50 är inte jag pigg. Nu ska jag cykla i sömnen mot jobbet och hoppas på att jag kommer ihåg vägen även utan öppna ögon.

I kväll klockan 17:30 sitter jag på ett tåg mot Göteborg för att träffa lite Kalmarfolk, Brandon Flowers och Coldplay. I morgon drar "Where The Action Is" igång!
It's gonna be awesome!

Hell yeah

Publicerad 2011-06-26 21:50:38 i Allmänt,

Midsommarafton var väldigt trevlig. Förmiddagen firades som vanligt med släkten - dans runt midsommarsnoppen och god tårta.

På kvällen åkte jag och Adam vidare till Jalles place där det blev massor av god mat och trevligt sällskap. Någongång under kvällen bestämde vi oss dessutom för att åka till Liseberg dagen därpå (Midsommardagen) vilket vi också gjorde. Sjukt trevlig dag med toppenväder!

Dagen satte dock sina spår. Idag har jag nämligen varit totalt hjärndöd och inte gjort särskilt mycket alls. Dagens största prestation var en trip till Lager 157 och Marieberg. Nu är jag en "Pippitröja" och en jeansjacka rikare.


Små grodorna

Publicerad 2011-06-24 08:42:16 i Allmänt,

Och så var ännu en jobbvecka på Ericsson över. Den kändes väldigt kort eftersom jag bara jobbade måndagen och tisdagen. Resterande två dagar tillbringade jag på kurs, IPC-kurs, så nu kan jag en hel del mer om komponenter, lödningar och metallerade hål.

Idag är det midsommarafton och jag är riktigt taggad!
Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen ska det lagas midsommarbuffé och göras midsommarkrans.

PS. Om 4 dagar står jag och lyssnar på Brandon Flowers, Coldplay och många andra awesome people på "Where The Action Is". Ohlala!



"Vi hade i alla fall tur med vädret"

Publicerad 2011-06-21 10:10:27 i Allmänt,

Vad händer med vädret? Regnigt och molnigt varje dag.
Egentligen spelar det inte så stor roll för mig eftersom jag i alla fall bara jobbar, men kom igen!
Av anledning till detta har det blivit en hel del filmer. Sedan i fredags har jag sett följande:

Star Wars I
Star Wars II
Star Wars III
Star Wars IV
Star Wars V
Star Wars VI
Burlesque
Narnia: Prins Caspian och skeppet
Water for Elephants
Alice in Wonderland
Nightmare before Christmas
Corpse Bride


Nu hoppas jag på bättre väder. Gärna en solig midsommarhelg också tack!

"Vi kommer alltid ha Paris"

Publicerad 2011-06-16 15:25:37 i Allmänt,

Okej, det har hänt en del sedan jag kom hem från Kalmar.

Förra onsdagen (8 juni) åkte jag och Adam till Paris och chillade runt. På lördagen kom vi hem.
Resan var trevlig i stort sett hela tiden. Några undantag var när någon uppe i Eiffeltornet spottade mig i huvudet och när jag satte mig på en stol med intorkat kiss i tunnelbanan. Byxorna luktade inte gott efter det.

I måndags började jag jobba på Ericsson. Jag jobbar 3-skift och första skiftet blev naturligtvis natt - en stor anledning till att jag inte har uppdaterat bloggen på länge. Jag är helt slut! Meeen, i natt jobbar jag sista skiftet för veckan och sen är det helg!








Hemma i Kumla

Publicerad 2011-06-04 13:20:18 i Allmänt,

Nu är jag hemma i Kumla igen och den här gången stannar jag inte bara över helgen. Den här gången är jag kvar i nästan 3 månader. Det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma, även om det känns väldigt konstigt att veta att jag ska stanna så länge.

Jag mår i alla fall hur bra som helst. Vilket inte är så konstigt när det är 30 grader utanför och doften av nybakat bröd fyller hela köket. Oh yeah, thats right - äntligen har jag ett riktigt kök!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela