Jag heter Therese.

Hemma

Publicerad 2010-07-31 21:53:35 i Allmänt,

Är nu hemma från PIP och Karlskoga. Jag har haft väldigt kul med väldigt bra människor, men nu är jag trött och måste sova snart! Imorgon ska det jobbas igen.

PIP

Publicerad 2010-07-27 22:51:19 i Allmänt,

Nu har jag klarat av min jobb-mördarvecka (plus två dagar) - skönt! Imorgon väntar sommarens festival nummer två. Oooh, vad kul det ska bli! Lite tråkigt att det ska bli regn under i princip hela festivalen bara. Gummistövlarna ska packas nu, och imorgon klockan tolv lämnar jag Kumla. Jag återvänder på lördag kväll och på söndag väntas återigen jobb.


Ciao!

Adam

Publicerad 2010-07-24 10:37:42 i Allmänt,

Idag kommer Adam hem från sin "Europe Trip". Innan dess ska det jobbas i 8 timmar, så efter klockan åtta sitter jag i bilen påväg mot Kumla och Adam. Kul, kul, kul ska det bli! Jag har nästan glömt bort hur han ser ut. Idag har vi dessutom officiellt tyckt om varandra i 1 år och 5 månader. Ingenting ju, men ändå värt att fira med en kram eller två.

Seeegt

Publicerad 2010-07-23 10:20:58 i Allmänt,

Jag är hur himla trött som helst! Jag måste gå och lägga mig om kvällarna. Nu har jag tio fina timmar av arbete att se fram emot. Jag ska försöka hålla mig vaken!

Dessutom saknar jag Sandefjord lite. Staden, rummet, folket - allt var awesome!

Jobb, jobb, jobb

Publicerad 2010-07-22 14:05:29 i Allmänt,

Det har varit en väldigt skön förmiddag med mycket segande i soffan framför Scrubs. Det var läskigt länge sedan jag sist haft en slackermorgon med Scrubsmys. Om någon timma går färden åter igen mot Laxå och BK för jobb. Ikväll kommer jag dock inte hem. Det blir två nätter i Laxå, och när Mamma kommer och hämtar mig på lördag är förmodligen Adam hemma hos mig - yey! Det var nästan tre veckor sedan jag träffade honom nu. (Han, Elias och Jalle har varit på Europatrip for a while).

Ciao!

Natta

Publicerad 2010-07-21 20:54:01 i Allmänt,

Livet flyter på. Rätt mycket jobb nu, vilket är bra med tanke på att jag flyttar till Kalmar om en månad. I morgon fyller Natalie, vilket jag tyvärr inte kan vara med och fira eftersom jag jobbar, men jag ska hälsa på henne och lämna en liten present innan dess. 20 år är inte illa. Det betyder att vi har känt varandra i 6 år nu. Usch vad tiden går!

Grattis Natta!!

Hemma

Publicerad 2010-07-19 08:51:49 i Allmänt,

I förrgår kom vi hem från Öland. På hemvägen stannade vi till i Kalmar där jag fick en rundvisning och lite information av Jonas (en student, och vän på Linnéuniversitetet i Kalmar). Staden verkar underbar. En rolig detalj är att jag, hur jag än gör, hamnar på östkusten. Det spelar ingen roll om jag är i Norge eller Sverige. Jag verkar trivas på östkusten, haha.

Igår träffade jag Ulle. Vi åkte och köpte en mobiltelefon till mig, då min andra gått sönder. Sedan åkte vi till Maxi, köpte lite picknickmat och åkte iväg till Talludden där det var meningen att vi skulle bada, sola och äta supergod mat. Problemet var bara att det blåste sjukt mycket. Picknicken fick vi i oss med några handdukar och filtar virade runt om oss, men bad blev det inget. Alldeles för kallt!
När vi återvänt till Kumla kröp vi ihop framför TVn och åt massor av godis, chips och bearnaisesås framför Salve. På kvällen blev det en långpromenad och en lång diskussion med Natta. En väldigt bra dag! Idag ska jag börja jobba igen. Nu har jag lite mer än en månads arbete framför mig innan flytten går till Kalmar, där jag för övrigt har fått tag på rum. Skönt att allt har ordnat sig!

Kalmar

Publicerad 2010-07-16 14:56:21 i Allmänt,

Sjukt är det, men jag har blivit antagen till Journalistik och Medieproduktion i Kalmar. Jag trodde ALDRIG att det skulle hända! Jag har precis tackat ja, men har fortfarande ingen bostad. Om någon timma ska jag och pappa åka in och kolla på ett rum. Kanske, kanske, kanske har det löst sig efter ikväll. Jag hoppas!

Packa, packa, packa

Publicerad 2010-07-09 11:35:07 i Allmänt,

Idag ska det packas som bara den. Imorgon går nämligen färden mot Öland. Så underbart skönt det ska bli! Efter en dag av duktighet belönas jag med Shrek 4 i 3D med min kära vän Natalie.

Fammo

Publicerad 2010-07-07 22:19:19 i Allmänt,

Jag är för tillfället bosatt i de värmländska skogarna där jag hälsar på farmor med resten av familjen. GULD! Det är så underbart lugnt och skönt här. Gunnarskog är the place to be, I'm telling you! Imorgon går kursen åter mot Kumla där kläderna ska tvättas och väskorna ska packas. På lördag åker vi nämligen till Öland. Efter Öland är det JOBB, JOBB, JOBB. Vill ni träffa mig är det alltså redan kört - kaaanske. puss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela