Jag heter Therese.

Snooza

Publicerad 2010-04-28 06:53:35 i Allmänt,

Fick ingen sovmorgon idag for vi var tvungna att checka ut halv 10. Har sen dess varit sur over Norges skattekontors ignorans, lycklig over stranden, solen och hardcorepunk, atit en pizza och blivit informerad om bra rabatter pa cdon.com.

Om nagra timmar drar vi till Rainbow Beach som leder oss till Fraser Island dar man kan bli uppaten av alla mojliga sorters ormar och dingos.

Heje.

//Adam

Noosa

Publicerad 2010-04-25 06:31:30 i Allmänt,

Igar klockan 17.00 hade vi anlant till Noosa. Da vi ska checka in visar det sig dock att vi har blivit dubbelbokade. Vara sangar (i ett 8 sangarsrum) ar helt enkelt upptagna. Vad gor vi? Jo, vi blir forflyttade till en lagenhet. Vi bor nu i en lagenhet som kostar 75 dollar per natt. Dock betalar vi bara 32 dollar natten. Hur bra som helst! Vi har eget rum och egen toalett och vi delar Tv-rum och kok med ett annat par som inte har kommit, och antagligen inte kommer komma. Underbart.

Fint vader idag. Jag ar megahungrig. Nu blir det pizza.

Sol

Publicerad 2010-04-23 06:43:40 i Allmänt,

Regnet gav med sig for en dag och lat froken sol komma fram. Alarmet ringde klockan 08.00 denna morgon. Efter en snabb frukost promenerade vi ner till den konstgjorda "sandstrandsbassangen" nere vid South Bank. Underbart. Jag har saknat solen.

Ikvall ska vi traffa Julian (Chile) och Bob (Kanada). Vi har lart kanna dem under resan och ikvall ar antagligen sista gangen vi ses. I alla fall i Australien. Julian stannar kvar i Brisbane och soker jobb och Bob ska upp till Cairns nu. Det blir nog kul, kul, kul!

Regn

Publicerad 2010-04-22 04:13:19 i Allmänt,

Det bara regnar, regnar och regnar. Pa lordag lamnar vi Brisbane och aker vidare till Noosa. Darfor googlade jag nyss vadret i Noosa under nasta vecka: regn, regn och ater regn. Svensk sommar - det ar vad det ar.

Det kan vara sa att det ar tva stycken bleka svenskar som kommer hem i maj. Hoppas bara att Adam far behalla sina fraknar!

Australia Zoo

Publicerad 2010-04-19 04:15:03 i Allmänt,

I gar var vi pa Australia Zoo, eller Steve Irwing Zoo som det sakart ocksa kan kallas. Det var ganska dyrt, men valdigt vart. Vi fick:

Mata elefanter
Ga pa en krokodilshow
och
en tigershow
Gosa med kangurus
Klappa koalor
och mycket mer

Rolig dag!

Brisbane

Publicerad 2010-04-17 12:58:10 i Allmänt,

Kom till Brisbane idag. En stor stad. En storstad kan man kalla den. Det finns en konstgjord sandstrand i en pool. Nu ska vi till ett kasino och riskera flygbiljettspengarna. Syns kanske i framtiden om vi har pengar kvar!

//Adam

Surfers Paradise

Publicerad 2010-04-14 06:05:28 i Allmänt,

Nu ar vi har. Cool stad. Det ar en "storstad" (den ar inte stor med det finns manga skyskrapor) som Sydney, men samtidigt en liten mysig strandort som Byron Bay. Den har det basta av allt alltsa. Adam vill flytta hit. Jag med, men jag onskar att det lag nagot narmare Sverige. Nu ska vi bara njuta av staden i tre dagar. Googla fram bilder pa staden! Det ar vatten overallt - we love it!

Det flyg hem som vi hade planerat att boka ar utsalt, liksom alla andra flyg hem till Sverige med rimliga priser. Darfor blir det lite andringar. Vi flyger harifran den 20 maj till London, stannar dar i en natt och flyger till Sverige efter det. Det ar det billigaste alternativet, och jag har absolut ingenting mot att se lite av London. Now you know!

Nimbin

Publicerad 2010-04-11 10:10:57 i Allmänt,

Idag tog vi en trevlig busstur till den lilla byn Nimbin. Nimbin er famous for sina bakverk, plantage och gitarrister med langt har. Vi at hamburgare och badade vid ett vattenfall, fran vilket jag hoppade cirka 7 meters hojd.

/Adam

SKYDIVE

Publicerad 2010-04-08 10:29:48 i Allmänt,

Nu har vi gjort det!

Konstigt nog var jag inte det minsta nervos nar det val gallde. Det var ju inte som att jag hade nagon chans att andra mig nar jag val satt pa planet.

De har verkligen ranat mig pa pengar idag, men det var det vart. Jag kopte en DVD for 1050 kr. Inte billigt men val vart. De filmade hela hoppet och lite fran marken. Ett litet smakprov:





Byron Bay

Publicerad 2010-04-07 09:00:11 i Allmänt,

Hej. Vi er i Byron nu.


Till Hans: Jag vet inte om jag stangde av min dator innan vi akte. Vore ju dumt om den stod och drog strom. Du kan bara dra ut kontakten sa er det bra!

Till Hakan: Krya pa dej!

Till morfar: Grattis pa fodelsedagen!

Till alla andra: Hej!

//Adam

Skydiving

Publicerad 2010-04-06 04:50:09 i Allmänt,

Denna morgon bokade vi fallskarmshoppningen. Klockan 7.15 pa torsdag blir vi upphamtade fran hostellet - gaaah!! Runt klockan 23.00 pa onsdagkvallen kan ni alltsa agna en tanke at oss. Tack for mig!

Hej Da Port Macquarie!

Publicerad 2010-04-05 10:23:10 i Allmänt,

Imorgon checkar vi ut fran Ozzie Pozzie Backpackers och sager hej da till Port Macquarie. Bussen gar inte forran klockan 1 pa natten, men det at hur som helst sista dagen har imorgon. Nasta stopp Byron Bay. Vi kommer bo pa Backpackers Inn, det enda hostellet med "direct beach access".

Idag har det badats. Vi har traffat ett harligt gang som det umgas en hel del med; tre brittiska flickor och tva danska pojkar. Igar var vi alla ute pa en megalang cykeltur. Nu ska vi grilla! MASSOR!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela