Jag heter Therese.

Två dagar kvar i Kalmar

Publicerad 2011-05-31 12:15:23 i Allmänt,

I praktiken har jag redan gått på "sommarlov". I teorin är det två dagar kvar.
Det har varit ett riktigt bra år i Kalmar och jag kommer verkligen att sakna staden, folket och allt annat som hör mitt liv i Kalmar till.

På torsdag åker jag hem till lilla staden Kumla igen och återvänder inte till Kalmar förrän i september. Kumla har dock mycket fint att erbjuda också så jag ska inte klaga. Men, det har varit ett bra år här. Helt klart!

WHAT!?

Publicerad 2011-05-26 19:57:46 i Allmänt,

Jag kan inte komma in i mitt postfack! De måste ha bytt lås eller något för min nyckel passar inte längre. Hur ska jag nu få tag på min post? SÄMST!

I dag har vi filmat hela dagen och morgondagen kommer att bli likadan.
Men jag klagar inte - det här är ju kul!


Och i morgon kväll kommer Adam. Det var en månad sedan jag träffade honom nu så det är väl dags. Jag är inte säker på om jag komer ihåg hur han ser ut längre.

Sista tentan, done and done

Publicerad 2011-05-23 12:30:56 i Allmänt,

Sista tentan innan sommaren är skriven och första läsåret i Kalmar är nästan avklarat. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Nu har jag en intensiv vecka av filmproduktion framför mig så tiden kommer förmodligen att flyga förbi. Nu måste jag skynda mig iväg och producera.

So long!

Pokerhäng

Publicerad 2011-05-21 01:53:05 i Allmänt,

Jag kom precis hem efter en kväll med poker och sköna människor. Allt var sjukt trevligt! Allt utom en liten detalj:

Jag hade tagit ut en hundring precis innan jag anlände till pokerhänget som jag tänkte lägga i potten. När jag kommer fram och ska lägga dit den finns den inte i plånboken - den blev kvar i bankomaten. Om personen som har tagit hand om den läser detta vill jag gärna ha tillbaka den. Tack på förhand!

Annars var det en väldigt trevlig kväll. MEN, nu måste jag sova. Om 7 timmar ska jag på "Body-step", och då ska man helst vara lite vaken. Helt klart!

Barbra Streisand

Publicerad 2011-05-20 16:13:18 i Allmänt,

Det har varit fullt upp nu ett bra tag. Det har filmats och redigerats dag och natt men kul, kul, kul har det varit! Som tur är har kursen bara gått halvvägs ännu så det är mycket av det roliga kvar.

Filmerna kommer säkert att hamna här på sidan om ett tag men än tills dess kan ni få njuta av en liten musikvideo som spelades in en solig söndagsförmiddag för ungefär 2 veckor sedan. Enjoy!

Ska det va så ska det

Publicerad 2011-05-13 14:14:08 i Allmänt,

Jag hade massa fläskfilé i frysen som jag var tvungen att göra något på. Det blev självklart en fläskfilégryta. Den är så underbart god att jag måste dela med mig av receptet till omvärlden. Here you go:

Fet helg

Publicerad 2011-05-08 15:40:16 i Allmänt,

Den har varit en BRABRA helg!

I fredags blev det taco-knytis-mys hos Stina, igår blev det ölandspicknick och ölandsglass på Öland och idag blev det inspelning av musikvideo.
Helgens sämsta var när några snorungar började kasta vattenballonger på oss under ölandspicknicken. Annika fick en rakt på sig stackarn. Mohahaha!

Ikväll ska jag över till Filip och kolla på Harry Potter and the Deathly Hallows. Min plan är att det ska bli kebabrulle till filmen. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv ens smakat på en kebabrulle så jag är väldigt förväntansfull!

Här kommer lite bilder från Öland (Lisas bilder) och en ledtråd till musikvideon:



The times they are a-changing

Publicerad 2011-05-05 22:22:00 i Allmänt,

Nu funkar min mikro igen!! (tror jag) Så otroligt skönt! Under den månad jag har varit utan har jag insett hur svårt livet kan vara utan en mikro. Jag har åkt till skolan och värmt matlådor och jag har inte ätit popcorn på superlänge. För att fira min fungerande mikro hade jag popcornkalas right away. Det var awesome!

Tv/Video-kursen har kört igång och än så länge är det riktigt kul! Imorgon ska vi gå igenom kamerautrustningen. Taggad - JA!

PS. Jag har fått sommarjobb. Där räddades höstterminen i Kalmar! MEN, i och med sommarjobbet misar jag Peace and Love och därmed Bob Dylan. Katastrof!! Här får ni lite bra Bob:

Tv/Video 1 liksom

Publicerad 2011-05-02 16:18:18 i Allmänt,

Ny kurs idag - TV/VIDEO  1. Jag är så sjukt himla taggad! Jag har verkligen längtat till den här kursen hela året och nu är den äntligen här. Idag blev det lite kursintroduktion och föreläsning i bildkomposition. Kul, kul, kul känner jag!

Nu sitter jag och umgås med spotify så gott det går. Klockan 19 ska jag ha lägenhetsvisning för den tjej som ska hyra min lägenhet i sommar. Lägenheten är nystädad och luktar gott. Legen - wait for it - dary!

Bilden har inte med någonting alls att göra. Kanske.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela