Jag heter Therese.

Kumla

Publicerad 2010-12-30 13:39:48 i Allmänt,

Nu har jag varit hemma i Kumla i två hela veckor och det var nästan en hel månad sedan jag skrev något här på bloggen. Men här kommer det:

Jag har egentligen inget intressant att berätta förutom att livet är ganska gött just nu. Julen har varit underbart mysig, jag har finfina vänner och jag packar för fullt inför flytten som går nu på tisdag. Taggad? - ohjaa! Det har varit så bra som det kan här hemma men jag är ändå riktigt taggad på att få komma tillbaka till Kalmar. Där finns det underbara människor, en ny lägenhet och en skön vardag. Dessutom har det vänt mot ljusare tider. Finns det något härligare?

Innan resan går mot Kalmar ska jag:
  • försöka skriva min hemtenta och filmanalys (jag har inte varit jättebra på att ta tag i plugget)
  • åka skidor i Romme (hoppas jag innerligt)
  • fira nyår så bra som jag kan
  • packa ner resten av mitt liv här i Kumla
PS. Jag har klippt mig och kan meddela att ingen kommer känna igen mig någonsin mer. En tredjedel av håret försvann och min lååånga icke-lugg blev en lugg. Så går det när man låter frisörerna göra vad de vill.

Grattis Jag 20 år!

Publicerad 2010-12-07 17:32:39 i Allmänt,

Jag fyller 20 idag.
Jag vill åka skidor NU.
Pappa har konstiga ögon på bilden.
Han har ännu konstigare ögon under de konstiga ögonen.
Nu ska jag fira min födelsedag med mina vänner på en kinarestaurang.
Sånt gillar jag!

1 December

Publicerad 2010-12-01 20:42:20 i Allmänt,

Idag har nedräkningen mot doppardagen börjat och vädret har gjort vad det har kunnat för att förhöja julkänslan ännu något. Det har öst ner snö hela dagen and I like it! Min cykel däremot har det inte fullt lika roligt. Snön har kidnappat den och planerar att lämna tillbaka den till våren.

JAG har också gjort
vad jag kunnat för att fira att december månad äntligen har kommit. Klockan 7.15 vad jag självklart uppe och mös framför årets första avsnitt av julkalendern. Sedan blev det en morgonpromenad med Stina i snöyret. Jag har också ätit några av pepparkakorna jag och Stina bakade igår och lyssnat på julmusik.

Julen är snart här och den ska bli bra i år. Riktigt bra! Dagen till ära bjuder jag också på en liten julfilm med mig och min kära vän Natalie i huvudrollerna. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela