Jag heter Therese.

Trehundrasextiofem dagar

Publicerad 2010-02-24 17:17:54 i Allmänt,

Idag var det ett år sedan Adam knackade på min dörr, bokstavligt talat, och kom in i mitt liv.
Tack för det!

Detta ska firas med norsk kinamat.

Puss.


Bu för Manpower!

Publicerad 2010-02-23 23:32:30 i Allmänt,

Jag har varit sjuk en endaste gång under den period då jag har haft rättighet till lön på sjukdagen. När jag får in lönen för den gällande perioden visar det sig att jag inte har fått betalt för dagen alls. Därför skriver jag självklart ett mail till manpower med bifogad bild som visar att pengar saknas. Som svar får jag att anledningen till att jag inte fått lön för den dagen är att jag inte har ringt in på morgonen och sjukanmält mig. Skojjar dom? Det är väl klart att jag har gjort det! Jag är minst 110% säker.

Nu har de berövat mig på mer än 1000 kr. Pengar som jag gärna hade haft med mig till Australien.

Bu för Manpower!

Övertidslördag

Publicerad 2010-02-20 15:07:37 i Allmänt,

Min otroligt uppdaterade blogg blir en aning uppdaterad idag. Såhär ligger det till:

*Jag och Adam har sagt upp rummet.
*Vi måste flytta ut den sista februari.
*Vi får bo hos Ludde de sista 12 dagarna av vår Sandefjordvistelse.
*Vi har sagt upp oss från Komplett och Manpower och sista jobbdagen jobbas den 12 mars.
*Vi måste förvara våra miljoner prylar någonstans innan vi lyckas få hem allt.
*Den 11 mars fyller Adam 20 år.
*Den 12 mars åker jag antagligen och hälsar på farmor en snabbis.
*Jag är hemma i Kumla senast den 14 mars.
*Dagarna innan Australien ska det förberedas till tusen.
*18 mars - flyg mot Australien.
*19 mars - mellanlandning i Peking.
*20 mars - AUSTRALIEN!

Idag har jag jobbat ihop lite härliga övertidspengar. Jag började åtta och lämnade byggnaden fem timmar och fyrtio minuter senare. Dagens arbetsuppgift var "varetelling" (inventering). Sjukt värd dag! Varför?

-Det var kul med lite nya arbetsuppgifter
-På rasten var det godis, chips och chokladmys.
-Betald lunchrast
-Gratis Pizza till lunch

Det ovärda idag var vädret. Det tog oss en hel timme att komma hem pga snöstorm. Nu är jag hur som helst hemma och ikväll vankas det födelsedagskalas OCH utflyttningspartaj. Det blir helt enkelt turné runt om i Sandefjord idag. Tyvärr gör snöstormen turnén något svårare, men jag är fast besluten om att vi ska klara av det!



Här är vår otroligt insnöade balkong. Den agerar numera frys åt Elias och Elviras frysvaror. Snön fortsätter dock att ösa ner. Var ska detta sluta?

Stockholm

Publicerad 2010-02-07 14:30:09 i Allmänt,

Musikalen var awesome, Tunnelbanan var awesome, Pizzan var awesome, Adam var awesome, Lotti var awesome som lät oss sova där och hela gårdagen var awesome.

Just för tillfället sitter jag hemma i Kumla, helt ensam i huset, och bloggar. Mor, Far och Bror har åkt i väg på kalas. Ett kalas som jag tyvärr missar på grund av jobb imorgon, men tusen gånger grattis till kusin Lollo!

Tåget från Stockholm skulle ha avgått kl. 08.29 från stationen i Stockholm. Dessvärre var det försenat... När jag väl slagit mig till ro på tåget hade mina fötter antagit en temperatur på -30 grader celsius. Mina isklumpar till fötter smälte efter ett tag och blev istället härligt fuktiga. Nog talat om det.

Snart ska jag slå en pling till min vän herr. Ulriksson. Det är nämligen snart dags att återigen ta sig till Hallsberg. Då kan man ju fråga sig varför vi gick av tåget för att ta en 5 timmars paus i Hallsberg. Adam ville helt enkelt hälsa på sina kära farföräldrar och jag hade heller ingenting emot att tillbringa några timmar med min familj.

Nu måste jag hur som helst göra mig redo för att slutföra min tåghelg. Tåghelg? Den största delen av min helg har faktiskt spenderats på ett tåg - underbart...

Mot Sandefjord!


Snygging-Adam på tåget

...det är dags för fredagsmys!

Publicerad 2010-02-05 16:53:11 i Allmänt,

Så har ännu en vecka gått... det går så sjukt fort! Snart sitter vi på planet till Sydney - härligt!

Imorgon ska vi ge oss ut på en lite mindre resa. Lördagen bjuder nämligen på musikal i Stockholm. En av mina julklappar till Adam var biljetter till "Grease - den svenska versionen", och i morgon är det redan dags. Jag hinner inte med. Var det inte nyss julafton?

På tåget tillbaka kommer vi att få med oss en hemlig gäst - UlleBulle Ulriksson. Den hemliga gästen, som inte är så hemlig längre, ska stanna här hela nästa vecka - underbart!

Nu ska jag återgå till att städa, tvätta och göra fint här innan herr Ulriksson anländer.

Gó helg!

øk4

Publicerad 2010-02-03 20:28:47 i Allmänt,

Idag har jag haft upplärning på øk4. (Jag jobbar på øk5, vilket i princip är samma sak.) Det finns mycket enbjudanden om övertid på øk4, vilket var anledningen till att jag ville ha upplärning där i dag. Det skulle vara skönt med lite extra cash innan Australien.

Efter en kort upplärning jobbade jag sedan kvar där hela dagen plus 3 och en halv timma övertid. Dagen gick sjukt fort. 11 och en halv timma på Autostore gick mycket snabbare än 8 timmar på øk5. Det kan ha varit på grund av att det hela tiden fanns något att göra - I really liked Autostore! Det kan också ha att göra med att jag fick jobba med Adam - I really like Adam! Dessutom var han väldigt fin idag.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela