Jag heter Therese.

Livet leker

Publicerad 2010-06-29 23:22:47 i Allmänt,

Har haft en underbar helg på västkusten! I morgon ska det packas och senare på kvällen bär det av mot Peace & Love. Det ska bli så kul!!! Livet leker.

I dig you

Stenungsund

Publicerad 2010-06-27 11:43:13 i Allmänt,

Igår kl. 15.50 anlände vi till Göteborg. Efter någon timmas glassande i staden blev vi upphämtade och skjutsade till Stenungsund och Adams mamma och Lennart. PIZZA!!

Idag ska vi ut på äventyr i Orust, eller möjligtvis Tjörn och imorgon till Liseberg och Lotta. På tisdag kväll är vi åter tillbaka i Kumla.

Hej då!




Glad Midsommar!

Publicerad 2010-06-25 11:27:02 i Allmänt,

Glad midsommar allesammans!

Jag hoppas på en toppendag idag. Först midsommardans vid Sannahed med släkten och sen grillmys med vännerna ikväll. Gött, gött, gött!


Från midsommarfirandet i fjol. Jag har samma outfit även detta år.

PS.

Publicerad 2010-06-24 09:58:50 i Allmänt,

Igår var det finfint väder! Alltså började dagen med en promenad till Sannahed och tillbaka. Adam följde också med, trots att det egentligen var alldeles för tidigt för honom - applåd! På hemvägen plockades massa blommor som förhoppningsvis kommer att sitta i min midsommarkrans i morgon.

När vi återigen nådde Kumla, blev det en snabb dusch och sedan bilen till Hallsberg och Adams farmor och farfar för lite sommarlunch. Hans mormor och morfar hade också stannat för ett snabbt besök från deras långresa mot västkusten. Senare på kvällen åkte vi iväg med bilen och en släpkärra mot Mirre och Laxå för att hämta den soffa som hon sålde till mig. Jag är riktigt nöjd med den!

Idag MÅSTE jag städa, städa och städa OCH packa, packa och packa. Ingen superkul dag men ändå sådant som måste göras.

One Day in Laxå

Publicerad 2010-06-22 18:53:23 i Allmänt,

Idag har jag gått Första Hjälpen- och Brandutbildning i Laxå med jobbet. Konstigt nog var det inte tråkigt alls, utan snarare tvärt om, och dessutom väldigt givande. Vi fick släcka bränder med brandsläckare och kväva elden på brinnande personer (eller i det här fallet brinnande dockor). Gratis hamburgare, fika och glass hela dagen och dessutom betald arbetsdag. Jag är nöjd!

Efter utbildningen hann jag även gå in och kolla sommarens schema på kontoret. Jag hade verkligen inte räknat med så mycket jobb i sommar. Efter Ölandssemestern med familjen jobbar jag konstant till och med i slutet av Augusti. Inga lediga helger och knappt några lediga veckodagar. Räkna alltså inte med att få träffa mig i sommar! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men något positivt är i alla fall att jag VERKLIGEN kommer passa på att njuta under Ölandssemestern.

Ett litet problem är att jag redan har köpt PIP-biljetter och att jag jobbar under hela den veckan. Måste fixas på något sätt... jag hoppas!


Det är något visst med män i uniformer. Det är något som är säkert!

Emil

Publicerad 2010-06-17 23:32:00 i Allmänt,

Goda nyheter gott folk! Såhär är det:

Innan sovdags tänkte jag kolla igenom mailen. Det brukar mest bara vara reklam, men det skadar ju inte att kolla. När jag får upp inkorgen visar det sig att jag har fått ett mail från Emil Andersson, Sandefjords-Emil, min goda vän Emil som jag var helt säker på att jag aldrig mer skulle höra av. Innan vi skiljdes åt glömde vi nämligen ta varandras emailadresser. Därför kändes allt rätt hopplöst. Nu är jag GLAD, GLAD, GLAD!


"Hej!

Jag sitter just och jobbar mitt aldeles forsta nattskift pa egen hand. Jag har namligen blivit befodrad fran lakansbytare till nattreceptionist, vilket gor att jag kommer att stanna har i Lissabon hela sommaren. Jag tycker att du borde komma hit och halsa pa! Jag bor fortfarande pa vandrarhemmet, jag kommer nog inte kunna erbjuda nagot gratisboende, men om du har tid och lite pengar sa vore det verkligen roligt om du kom. Det gar att flyga fran Skavsta till Faro med Ryanair eller med TAP direkt till Lissabon, men det ar oftast dyrare.

Jag hoppas allt ar bra med dig!

Hor av dig!

Emil"


Klart att jag vill åka, men har jag råd? Tveksamt... vi får se!

Glad är jag i alla fall som bara den!

17/6-10

Publicerad 2010-06-17 16:20:29 i Allmänt,

Så underbart att leva dagar som denna! Sol, sol, sol - I löööv it!

Vaknade klockan 8 av Adams alarm och kunde absolut inte somna om. Förmiddagen spenderades i en solstol med "Franska Revolutionen" i handen. Intressant, intressant! Jag blev lite inspirerad av boken och har därför fixat hem filmen Marie Antoinette. Den ska jag mysa framför i morgon när det är lite sämre väder.

Lite senare på dagen kom Natalie över en snabbis innan körskolelektionen. Då blev jag påmind om att jag fortfarande är skyldig min körskolelärare Fredrik en stickad mössa. Det blir antagligen garnshopping i morgon alltså.

Fin, fin kväll lär det ju bli också. Detta betyder kvällspromenad med Ulle (hoppas jag, jag ska fråga henna snart) och grill med familjen. Ibland är det härligt att leva!

Day of Fun!

Publicerad 2010-06-16 09:17:10 i Allmänt,

Fint väder idag! Det ska firas med en picknick och baddag i Harge med Natta och Adam. Till kvällen blir det grill med hela Askersund. Låter som en toppendag! Ikke sant?


My life

Publicerad 2010-06-15 13:05:42 i Allmänt,

Dåligt uppdaterat på sista tiden. Varför? Jag har sovit mycket i Laxå hos Mirre och hon har inget internet. Anledningen till alla nätter hos mirre har varit dels att hon är en underbar person som jag älskar att vara med, men också att jag har fått jobb på Burger King i Laxå. Nu ska jag dock inte jobba förrän den 4 juli. Det kan bli lite extrajobb innan dess, men för hoppningsvis har jag lite semester nu - wohoo!


Idag ska jag klippa mig. Vi får se hur det blir, men mitt hår är rätt så slitet från Australiensolen så chansen är ganska stor att i alla fall en decimeter ryker. Jag saknar Australien en del, men å andra sidan är det väldigt skönt att vara hemma. Nu var det ett år sen jag var hemma under en längre period än någon veckas besök.

Jag ser väldigt positivt på framtiden just nu. Så mycket kul som kommer hända mycket snart!
Senare idag blir det pizza på centralen med Ulle, som på den gamla goda tiden. Ulle har också uppkörning idag så jag håller alla tummar och tår! Klarar hon det blir det Bullen som kör in till centralen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela