Jag heter Therese.

Här händer det grejer!

Publicerad 2011-08-19 22:57:56 i Allmänt,

Om 9 timmar flyger vi till Rhodos. Det ska bli så skönt att komma bort från regnet lite! Vi kommer hem nästa lördag och på söndag morgon åker jag till Kalmar för att börja utbildningen på måndagen.
Här händer det grejer!

Gunnarskog

Publicerad 2011-08-17 20:09:56 i Allmänt,

Hemma efter en lugn helg i Gunnarskog.
Inget internet. Inga onödiga Tv-kanaler.
Sköna dagar!


Ledig med stort L

Publicerad 2011-08-12 17:10:39 i Allmänt,

Nu är min sista jobbdag för den här sommaren avklarad. Eftersom det var verifering idag, och ganska dött, tillbringade jag min sista dag med att försöka boka om den misslyckade Rhodos-resan. Nu är det gjort! Det blev lite dyrare men det är det värt. En stor klump i min hals är nu borta och nu är det bara och njuta av ledigheten!

Tack

Publicerad 2011-08-11 20:06:29 i Allmänt,

Sedan jag skrev förra blogginlägget har jag funderat och kommit på att allt är för bra just nu. Någonting måste gå fel snart. Allt kan inte vara så här bra hur länge som helst. OCH, hur rätt hade jag inte?

Resan till Rhodos är inte den 17 augusti - 24 augusti. Den är den 17 september - 24 september. Då går jag i skolan och Adam har precis börjat jobba. Vi kan inte resa då och vi kan inte få tillbaka pengarna för resan. Tack universum. Tack!

Semester

Publicerad 2011-08-11 16:36:57 i Allmänt,

Imorgon jobbar jag mitt sista pass innan semestern. Oh fy vad jag längtar tills klockan slagit fyra och jag får sätta mig på cykeln! Då ska jag cykla hem så snabbt jag bara kan och börja njuta av mina 15 dagars ledighet.

Den 29 augusti börjar skolan igen, vilket jag faktiskt är minst lika taggad på som semestern, men jag är inte där än. En arbetsdag kvar, sen en kalashelg i Gunnarskog, en skön vecka på Rhodos och sen kommer två efterlängtade terminer i Kalmar.
Jag har svårt att se hur jag ska kunna vara missnöjd med någonting alls just nu!

En väldigt nöjd, på bilden 17-årig, tjej.

Kalmar-hög nr 2

Publicerad 2011-08-07 18:28:46 i Allmänt,

Jag trodde att flytten tillbaka till Kalmar skulle bli liten. Jag har ju redan bott i Kalmar i ett år så mina saker borde ju redan vara där. Därför är det väldigt konstigt att Kalmar-högen bredvid hallen är så stor.

De senaste dagarna har en skrivare, Adams x-box och gitarhero och ett datorfodral slutit sig till högen. Hela garderoben ska dessutom packas ner och som om det inte vore nog ska en TV också slå följe. CRAZY!

Regn

Publicerad 2011-08-07 09:02:17 i Allmänt,

Det regnar utanför fönstret. I vanliga fall är det en dålig sak men ibland är regn det bästa som finns. Växterna blir glada eftersom de får mat och jag blir glad eftersom jag med gott samvete kan göra saker inomhus. Mysiga saker som att baka eller kolla film är totalförbjudna fina dagar så när de regniga dagarna väl kommer får man passa på.

Sen gör det inte så mycket om det regnar under förmiddagarna hela nästa vecka heller. Om jag jobbar och inte får njuta av solen får ingen annan det heller!

Rhodoooos!

Publicerad 2011-08-06 21:23:54 i Allmänt,

Nu är det en vecka kvar av sommarjobbet och bara 3 veckor kvar av "sommarlovet". Sommaren har gått hemskt fort men den har varit hemskt bra också!

Om en vecka ska jag börja njuta av min semester. En semester som under sommaren har haft flera olika resmål. Nu orkade jag inte planera längre utan bokade precis en sista minuten till Rhodos. Inte helt fel!

Ulle på bilden nedan får inte följa med men hon är glad ändå för hon ska åka till Cypern.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela