Jag heter Therese.

Hallelujah

Publicerad 2011-02-27 20:49:34 i Allmänt,

Adam har åkt hem. Stina har flyttat. Imorgon åker jag till Teneriffa. Nu ska det packas och diskas BIG TIME! Hallelujah!

Uppdatering

Publicerad 2011-02-25 17:17:01 i Allmänt,

  • Adam har varit här sedan förra fredagen. Han åker på söndag. Vi firade 2 år tillsammans igår.
  • Jag åker till Teneriffa på måndag. Underbart!
  • Jag har ätit konstant och inte tränat på en vecka. Orsak - Adam?
  • Therese har anmält sig till en sommarkurs - Religion, fundamentalism och våld - i hopp om att med hjälp av CSN-bidrag kunna betala min hyra här i Kalmar. Smart va? Lisas briljanta idé faktiskt.
  • Ikväll kommer nolle-filmen ut, alltså en videodokumentering på allt som hände under nollningen här i Kalmar. Filmen kommer att visas på studentpuben kl. 20 ikväll. Spännande!
  • Jag har avslutat radiokursen och läser nu Rätts- och förvaltningsjournalistik. Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter.
  • Ikväll blir det tacos. Jag är lycklig.
Här har vi ett exempel på hur det har lyxätits varje dag. Mina semesterbilder får verkligen lida av det här. Mohahaha!

SR?

Publicerad 2011-02-18 15:11:14 i Allmänt,

Jag har precis sökt jobb på SR Örebro så vi får se hur det går. Det vore ju sjukt kul att sommarjobba där men jag behöver casha in så mycket som möjligt i sommar om jag ska ha råd att betala min hyra. Det ultimata vore alltså ett lagerjobb som gav mig superlönen. Men jag älskar radio!

Adam Bajsson

Publicerad 2011-02-17 22:23:41 i Allmänt,

Ett litet smakprov på en låt jag skrev i somras, tillägnad Adam Bajsson. (Pinsamt med lövsongs men jag bjuder på den). Jag tror inte att han har hört den än faktiskt. Han kommer i alla fall imorgon och det tycker jag är awesome! Jag ska göda honom fet med massa mat. Mohahaha!




Mamma

Publicerad 2011-02-12 22:29:37 i Allmänt,

Jag har varit väldigt mammig idag. Blå himmel, skinande sol och allt jag ville var att göra en utflykt i vårsolen med mamma. Mammaaaaaaa! Har ni förresten tänkt på vilket konstigt ord "mamma" är egentligen. Säg det snabbt MASSA gånger och lose your minds!



PS. Tack så mycket till den lilla pappan för kvällens måltid!

True that

Publicerad 2011-02-11 22:27:48 i Allmänt,

Jag är så tacksam för alla underbara människor jag är omgiven av här i Kalmar. Jag fattar verkligen inte vad jag skulle göra utan er. Känslan av människor som ställer upp för en i vått och tort är ganska amazing. True that!

Dessutom är stormen här nu. Den överröstar musiken från baren under mig. True that!

Vi har bara varandra

Publicerad 2011-02-11 08:35:42 i Allmänt,

Det är pengakris på Unionsgatan. Vad gör man? Jag måste köpa hem lite mjölk och några andra matvaror idag i alla fall så wish me luck! Idag är det tenta på radiokursen. Jag är inte särskilt nervös eftersom vår lärare under hela kursen har sagt läxförhör om tentan. Håll tummarna.
Idag är det bara 2 veckor och 3 dagar kvar till Teneriffa. Ooooh vad skönt det ska bli!

Och. Jag ÄLSKAR Di leva!! Jag blir dagligen mobbad för detta men det spelar ingen roll. Jag klarar mig inte utan hans sköna person, fina texter och underbara musik.

Snö, pirr och radio är kul

Publicerad 2011-02-10 08:54:06 i Allmänt,

Härlig morgon. Vaknar utvilad med en bra känsla i magen. Går upp ur sängen och bort mot fönstret för att dra upp persiennerna. Känslan i magen blir plötsligt en helt annan. Det SNÖAR ute! Jag vill inte HA mer snö nu.



Idag ska jag hur som helst sända mitt eget radioprogram. Pirr i magen? JA. Varför? Jo, för att hur det här programmet blir är i princip avgörande för om jag klarar kursen eller inte. Ingen press. Inte alls. Jag ska försöka glömma hur mycket som står på spel och bara ha kul. Radio är ju faktiskt väldigt kul!

Happy Hour

Publicerad 2011-02-09 20:23:02 i Allmänt,

Idag har jag haft ännu en härlig radiodag. Klockan 7 var jag på plats i SR Kalmars studio. Vi hade lite frivilligt studiebesök och fick sitta med vid deras morgonsändning. Sen gick jag till frisören och fick mitt hår snäppet snyggare. Efter en härlig promenad i strålande sol var jag åter tillbaka i skolans radiostudio och där jag har suttit resten av dagen.

Årets första radioprogram av mitt, Stinas, Johannas och Annikas radioprogram Happy Hour sändes också ikväll. Det var hur kul som helst. Timmen bara flög iväg och helt plötsligt var det slut. Nu är det bara att tagga inför nästa program. Och för alla er som inte bor i Kalmar län och då inte kan få in kanalen kan ni lyssna via webben på http://www.shore.hik.se. Vi sänder alla jämna veckor klockan 18. Lyssna!

Radio

Publicerad 2011-02-08 21:49:51 i Allmänt,

Spenderar man 12 timmar i radiostudion vet man att man har det riktigt bra! Särskilt när dagen avslutas med en hamburgare på MAX klockan 21 med världens bästa tjejer. I morgon ringer alarmet återigen klockan 05.30. Klockan 7 sitter jag inne i SR:s radiostudio. Livet är rätt härligt just nu faktiskt.

Frodo, don't wear the ring!

Publicerad 2011-02-05 08:44:02 i Allmänt,

Jag fick ett väldigt sug efter "Lord of the rings"-filmerna efter dagens avsnitt av Flight of the Conchords. Någon i Kalmar som har dem? By the way är jag sjukt taggad på idag! Det kommer bli fett!

hiphopopotamus vs. rhymenoceros

Publicerad 2011-02-02 08:42:21 i Allmänt,

Just nu är det dessa härliga män som upptar all min lediga tid. Grym serie! Flight of the Conchords. Check 'em out.

Alarmet gick igång tidigt denna morgon och gymmet fick ett mycket tidigt besök. Nu ska jag iväg till skolan och producera radio. Det är ganska awesome. Faktiskt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela