Jag heter Therese.

Jul i Kumla

Publicerad 2011-12-23 23:57:35 i Allmänt,

Sent på kvällen den 20 december kom jag hem till Kumla. Då fanns det massor av snö, nu har den smällt bort. Ja, det har hänt mycket de senaste dagarna.

Till exempel stötte jag på Johanna "Jojjo" Bolin på tåget mot Kumla. Chock! Det var säkert ett och ett halvt år sedan vi sågs och det var så trevligt så att vi bestämde oss för att gå på julkonsert på Alléskolan dagen efter. Jag, Jojjo och Jakke bröt oss in och våldgästade skolbarnens julavslutning. Julstämning.

Nu är det uppesittarkväll, julafton om 3 minuter, granen är klädd och familjen Högberg börjar bli trötta. Dags att sova. Imorgon är det årets bästa dag.

Yey!

Publicerad 2011-12-16 15:44:06 i Allmänt,

Rum i Stockholm fixat!
Jag slipper bo på gatan i 5 veckor under praktiken - yey!

Lusselelle

Publicerad 2011-12-13 10:02:25 i Allmänt,

Idag är det Lucia, årets näst mest mysiga dag (efter julafton). Klockan sju kom Anna hit för att kolla på Lucia och äta lussebullar från gårdagens lussebak.

När allt var slut satt vi och "jammade" ett bra tag innan Anna gav upp och åkte hem för att sova lite innan föreläsningen. Jag önskar att jag kunde göra detsamma men när jag väl är vaken ÄR jag vaken. Inte mycket att göra åt saken.

Grattis mig. Yay!

Publicerad 2011-12-07 07:49:55 i Allmänt,

Idag fyller jag år och som vanligt vaknade jag med ett litet pirr i magen alldeles för tidigt. Inte riktigt okej när man fyller 21 kanske? Men som tur var lyckades jag somna om. Strax efter det ringde Kumla och sjöng för mig och 15 minuter senare ringde Adam.

Sen var det dags för paketöppning och julkalender. (Jag snodde med mig en present från farmor förra helgen och igår fick jag ett paket på posten av familjen).

Bra dag hittills!

SNÖ

Publicerad 2011-12-06 08:16:23 i Allmänt,

Mobilen "burrade" precis till.
Det var Anna som hade skickat ett sms:
SNÖ!!!

Så jag springer fram till fönstret och drar upp persiennen och visst, det ligger något vitt på backen! Sen om det är snö, eller snöfrost eller whatever spelar inte så stor roll. Det ger mig hopp. Vi kanske får en vit jul ändå!

Lycka

Publicerad 2011-12-04 21:40:27 i Allmänt,

Jag och Filip pratade lite om lycka igår och kom då att tänkta på Håkan-konserten i somras. Lyckan var total under hela konserten och vi blev om möjligt ännu gladare när det började spöregna.
Underbar känsla, underbar bild.


Andra Advent

Publicerad 2011-12-04 20:26:28 i Allmänt,

Jag hade en lugn morgon med julkalender, ljuständning och stickning, men sen cyklade jag till skolan för att fylla redaktionsbilen med kamera, stativ och ljus. Det var dags att få det egna reportaget avklarat.

Nu är intervjun gjord och klippbilderna filmade och det känns skönt, men var tog dagen vägen? När jag tittade upp på klockan för första gången i redigeringsrummet var klockan 19 och intervjun hade varit vid 13. Hur sjutton gick det till? Tiden flyger förbi när man har roligt, vilket borde betyda att redigering är galet kul. Och det är det!

Jag är inte riktigt klar än, men än så länge är jag väldigt nöjd. 

Jag blir så glad av den här bilden, så den passar bra en dag som denna.
Den andra advent.

Tuff morgon

Publicerad 2011-12-02 08:03:43 i Allmänt,

7.10 ringde klockan och 7.15 var det dags för julkalendern, men det var INTE lätt att komma upp. Min näsa rinner och halsen svider. Visst, jag har hållit mig frisk längre än förväntat men ändå. BAJS!

Inget av det planerade för morgonen kommer att bli av. Jag kommer att bosätta mig i soffan och försöka att hålla mig vaken. Jag hade stannat kvar i sängen om jag inte var tvungen att göra en intervju idag vid 10. BAJS IGEN.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela