Jag heter Therese.

Operation Beach 2011

Publicerad 2011-03-28 08:10:19 i Allmänt,

Idag börjar Operation Beach 2011. Jag är lite tveksam till om jag verkligen har vad som krävs men om jag håller tummarna och tänker "happy thoughts" ska det nog gå bra. Heja, heja, heja!

I think I like this city

Publicerad 2011-03-21 20:10:42 i Allmänt,

Morgonpromenad, bra föreläsning, plugg, kvällspromenad och tv-mys. Det har helt klart varit en bra dag men det som gjorde den bäst var min iPod. Klockan halv sex tog jag en kvällspromenad längs hamnen och det är inte klokt hur vackert Kalmar kan vara. Särskilt i kvällssol och med underbar musik i öronen. Jag fick ett sådant lyckorus så jag vet inte hur jag ska kunna somna i kväll. I think I like this city.

Bra dag. Minst sagt!

Publicerad 2011-03-20 18:23:32 i Allmänt,

Dagen började med sovmorgon. Sedan tog jag en promenad i det härliga vårvädret som slutade vid maxi där Stina mötte upp. Vi köpte lite engångsgrillar och kött och sånt som man kan behöva när man ska grilla och så begav vi oss till Stinas place. Hon har verkligen en grym lägenhet. Jag är avundsjuk till tusen! På Stinas balkong blev i alla fall årets första grilning av. Godaste måltiden i år!

Sedan jag kom hem till lägenheten har det inte varit så mycket sämre. Jag har pratat lite med min kära kusin, vilket tyvärr inte blir allt för ofta. Jag har äntligen fått min lägenhet uthyrd, vilket är underbart skönt eftersom jag nu slipper punga ut med massa pengar jag inte har i sommar. Dessutom har jag bokat en resa till Paris (med pengarna jag inte har). Flyget lyfter den 8 juni och jag längtar redan! Jag kidnappar Adam och tar med på trippen.

Bra dag. Minst sagt!

Where the action is

Publicerad 2011-03-17 22:08:13 i Allmänt,

Jag är nu stolt ägare av biljett till Where the action is. Here I come Brandon Flowers! Världens bästa kille. Coldplay är ju inte så illa dom heller.

Skumt!

Publicerad 2011-03-17 21:40:17 i Allmänt,

Jag har sjuk träningsvärk i mina vader vilket är väldigt skumt eftersom jag inte har tränat på säkert 2 veckor i alla fall. Jag fattar verkligen ingenting.

Annars så har väl plugget inför tentan gått bättre idag än vad det gjorde igår i alla fall men fortfarande har jag inte varit så ambitiös som jag borde vara. Det visar sig imorgon om räcker. Hoppas!
Sen har jag lagt ut min lägenhet i en annons på blocket i hopp om att slippa punga ut med 7000 kr i sommar (vilket jag antagligen inte kan). Ännu ett "hoppas" på den alltså!

Nu - digistivekex och offentlighetsprincipen.

http://www.blocket.se/kalmar/Fin_1_a_i_centrala_Kalmar_uthyres_i_sommar_32663453.htm?ca=18&w=218

Tentaplugg släng dig i väggen

Publicerad 2011-03-16 23:20:11 i Allmänt,

Det är fascinerande hur mycket annat än just att plugga på tentan jag lyckas med. Nepp, det blev inget vidare plugg idag heller. Sedan jag kom hem från biblioteket har jag frossat i god mat, letat resor på ryan air, facebookat i massor och kollat runt på youtube. Jag hade glömt att min bungyjump låg där. Shiet vilket skrik jag lyckas med. Grattis till mig...


Jobbigt positiv idag

Publicerad 2011-03-16 08:44:25 i Allmänt,

En skål gröt, två ostsmörgåsar och ett glas apelsinjuice senare sitter jag på golvet, lyssnar på bra musik och dammar av hyllorna. Solen skiner, himlen är blå och jag känner att dagen har potiential att bli riktigt bra. Klockan elva sitter jag på biblioteket och pluggar inför tentan på fredag. Om något kan förstöra den här dagen är det möjligen tentastressen. Hoppas inte!

Och så kommer våren. Det känns i hela kroppen. Magen börjar pirra full av vårkänslor, hopp och förväntan och så blir man lite sådär nykär i allt och inget. Det går liksom inte att förklara. Och så börjar man lyssna på "måbramusik" och allt blir bara så himla mycket lättare. I like!

Our house is a very, very fine house
With two cats in the yard
Life used to be so hard
Now everything is easy
'Cause of you


Galet!

Publicerad 2011-03-15 12:42:34 i Allmänt,

Jag har haft en väldigt skön morgon. God frukost, examinationen gick bra och jag kunde återvända relativt tidigt till lägenheten. Sen jag kom tillbaka har jag bokat hemresa över påsk och även bestämt att jag ska åka och hälsa på farmor en helg i april. Problemet är bara att det är så förbannat dyrt och riktigt dåliga förbindelser. Det blir 900 kr tur. 1400 kr för hela resan. Men det får det väl vara värt. En helg hos farmor.

Happy Birthday to you

Publicerad 2011-03-11 09:19:22 i Allmänt,

Det var en skön och välbehövlig vecka på Teneriffa. Trots att det var ganska molnigt i början var det superskönt att få en liten paus från vardagen och plugget. Om några timmar beger jag mig mot Göteborg och opera. Idag ska Adam firas BIG TIME! Grattis på honom!

Dessutom har jag börjat plugga spanska igen. Inte officiellt men lite i smyg på internet. Ciao!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela