Jag heter Therese.

Tick, tick, tick ...

Publicerad 2012-09-28 11:10:19 i Allmänt,

John blund kom aldrig i natt. Halv 7 i morse tittade jag sist på klockan, och någon gång efter det måste jag ha somnat. En timmes sömn i natt då, det är bara en tidsfråga innan jag bryter ihop. Jag är som en tickande bomb. Härligt med lite spänning i vardagen!

Uppenbarelse

Publicerad 2012-09-28 04:00:05 i Allmänt,


Det måste vara kaffets fel!
Jag ska ALDRIG mer dricka kaffe innan jag går och lägger mig! Men hur länge kan det sitta i egentligen? Det är frågan. Nu är klockan 4:00, jag är fortfarande klarvaken, och det var snart fem timmar sedan jag drack dagens sista kopp.
 
Jag har gjort allt jag har kunnat för att locka hit John Blund men han verkar vara bortrest. Han kanske smet med i Lisas resväska i jakten efter lite medelhavsvärme? De måste ringa in en vikarie, och det snabbt! 

Pajmage

Publicerad 2012-09-28 00:31:00 i Allmänt,

Klockan är halv 1 och jag mår jätteilla! Jag ville muntra upp Anna med lite hallonpaj förut, eller det kanske bara var vad jag intalade mig? Undermedvetet kanske jag bakade pajen för min egen skull? Hur som helst mår jag jätteilla nu. Men gott var det!
 
Nu har i alla fall Lisa lämnat lägenheten för att spendera en hel vecka i Tsatsikins hemland, och i morgon reser även Anna mot sydligare breddgrader för att äta Paella och sjunga spanska folkvisor i solnedgången. Kvar är jag och Konrad. (Om ni undrar vem konrad är, se bild nedan.) Men som tur är behöver jag bara vara ensam i några få timmar.
För i morgon kväll kommer Adam till Kalmartown!
 

På "Media Globalization"-föreläsning

Publicerad 2012-09-26 09:52:15 i Allmänt,

Oj vad jag har varit dålig på att skriva om mitt liv i Kalmar på sistone. Men det finns en anledning till det – jag har haft fullt upp! (Att jag bloggar under en föreläsning säger väl ganska mycket?) Och om jag har haft en ledig stund har jag antingen däckat i sängen, soffan eller på golvet, eller så har jag försökt stressa ner och glömma alla måsten till någon spännande serie, för tillfället Gossip Girl säsong 4 och The Secret Circle.

Men vad har jag då haft fullt upp med? Jo, jag läser för närvarande en kurs om "Teori" vilken spyr uppgifter över oss, och självklart är all kurslitteratur på akademisk engelska. Dessutom lämnade jag och Stina staden Kalmar förra veckan för att spendera sex dagar i Norrland. Vi åkte på Sidas förberedelsekurs (inför Etiopienresan) till Härnösand och passade då på att hälsa på Stinas familj i Solefteå några dagar innan.

Så det är vad jag har haft för mig. Nu är de flesta uppgifterna inlämnade och seminarierna avklarade. Framför mig har jag en helg tillsammans med Adam, mamma och pappa, och en stor gospelkonsert – härligt! Därefter måste jag ta mig igenom en hel vecka av hemtenta-skrivande, men det gör inte så mycket. För den spenderar jag i Sandefjord, tillsammans med Adam.
 
Så här kan det se ut i Sandefjord:
 
 

Kiaalmaah

Publicerad 2012-09-09 17:59:00 i Allmänt,

Nu har jag varit i Kalmar en vecka, och åh vad det har varit bra! Skönt att få sova i sin egen säng igen. Skönt att få träffa alla igen. Och skönt att få tillbaka vardagen! Här är några (snodda) bilder från veckan som har gått:
 

26-årspresent till Kristin, inte illa!

Sugna tjejer?

Glada tjejer på väg mot Kristins tantfika.

Vi hade överraskningsfest för Annika (som fyllde 25 år den 5 augusti). Hon blev överraskad!

Glada tjejer!

Sekunden innan vi kutade över motorvägen, bort till svamparna.
Vi hittade inte så många svampar, men ett kletigt träsk hittade vi allt!
 
 
 
 

Miranda Prim

Publicerad 2012-09-01 12:33:03 i Allmänt,

I förrgår kom vi hem, sedan dess har jag tvättat, lekt med Ulle och packat väskan till Kalmar. Nu sitter vi (jag och Adam) vid receptionen på ett hostel i Stockholm. Klockan tre smäller det. Då gifter sig Mirreranda. Helt crazy, och helt fantastiskt!! I dag blir Miranda Bäckrud Miranda Prim. Grattis till dem!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela