Jag heter Therese.

Kreativa Therese

Publicerad 2011-01-23 12:50:00 i Allmänt,

Jag känner mig kreativ idag. Gällande allt egentligen. Sen är ju frågan hur länge det håller i sig. Jag känner mig hur som helst lite för bra för nudlar idag. Kreativa Therese fixar idag:

In i ugnen:
Klyftpotatis, morotsbitar, paprika och hackad vitlök.

I stekpannan:

Vitlöksmarinerad kyckling

I skålen:
Creme Fraiche, hackad rödlök, nersmulad fetaost och pressad vitlök.
Blanda ihop till en smarrig röra.

Kreativa Therese kan konstatera att hon tycker om vitlök.

Spyor

Publicerad 2011-01-22 09:13:57 i Allmänt,

Inte min grej. Stör mig mitt i natten. Jag vill sova.

Härmed stryker jag chips och dipp från min "Jag kan äta-lista".

Tjejen med glasögon är tillbaka

Publicerad 2011-01-20 17:32:22 i Allmänt,

Idag låg det fyra paket i min brevlåda. Fyra paket med glasögon. Fyra olika glasögon som jag beställde hem för att testa mig fram till åtminstone ett par som jag trivdes i. Och nu när de är här älskar jag alla! Tufft. Jag har i alla fall beslutat mig för att skicka tillbaka ett par. Jag är ju ändå student.

The lady in glasses is here.
(Ibland i alla fall). Jag kommer mest ha dem när jag sitter för långt bak på föreläsningar eller när jag ska försöka se subtitles på min minimala tv.

Overdosing with you

Publicerad 2011-01-19 16:23:09 i Allmänt,

Vi "overdosade" våfflor igår till vårt "fillekringmöte" och det gav resultat. Det vill jag lova! Idag har jag jobbat på bra med radioredigering så imorgon ger jag mig själv ledigt. Nu - en skön kväll framför Desperate Housewives!




Förlåt Therese!

Publicerad 2011-01-15 13:03:19 i Allmänt,

Ja, jag vet att jag varken har råd att köpa eller plats att förvara mer kläder MEN vem kan stå emot när man får allt det här för bara 373 kr? Inte jag i alla fall.

Onsdagskos

Publicerad 2011-01-13 12:12:23 i Allmänt,

Igår blev det en mysig kväll med mysiga tjejer. Meningen var att vi skulle se på Avatar. Så blev det. Och så blev det inte. Avatar hade funktionen sekundärmedium under hela kvällen och jag tror att vi gjorde i princip allt förutom att fokusera på filmen. Min gitarr fick fnatt och tappade lite sträng. Nu ska det bytas!

PS. Jag älskar bilden på girlsen i mitten. Den tar verkligen fram våra bästa sidor.

Desperate Housewife

Publicerad 2011-01-09 09:43:49 i Allmänt,

Korgen är inhandlad. Garn och stickor importerade. Nu är det bara att sätta igång och jag är supernöjd! Tvätten är i maskinen, maten står på spisen och jag sitter i soffan och stickar. (Årets första projekt blev ett par sockor). Jag kan inte låta bli att känna mig lite "hemmafruig". Annars är jag sjukt nöjd med mitt nya place. Mest av allt för att det är mitt. Mitt eget. My own. My precious.

Flytt

Publicerad 2011-01-07 19:08:40 i Allmänt,

I tisdags kom jag tillbaka till Kalmar. Sedan dess har det flyttats in för fullt i den nya lägenheten. Jag gillar den supermycket faktiskt, trots att det både är liten och dyr. Bilder kommer så snart jag har fått ordning!

puss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela