Jag heter Therese.

Bra dag!

Publicerad 2012-05-30 14:06:45 i Allmänt,

Jag och Stina har fått MFS-stipendium! Detta betyder att vi kommer att spendera tio veckor av höstterminen i ETIOPIEN för lite C-uppsatsförfattande!!!

Dessutom är det dags för Team Awesome att springa Drottning Margareta-loppet i dag. Jag hoppas att jag orkar ta mig i mål! Därefter belönas vi med en välförtjänt picknickkorg och en trevlig fest i kväll. Bra dag!

Kodakmoment utan klick

Publicerad 2012-05-21 11:35:26 i Allmänt,

Imorse lämnade jag och Stina in vår ansökan till MFS-stipendiet, som förhoppningsvis tar oss till Etiopien i höst när det att dags att skriva C-uppsats.
Beslut kommer i slutet av maj/början på juni men nu finns det i alla fall inget mer vi kan göra. Så fruktansvärt skönt. Vilken lättnad!

Kodakmoment indeed. Jag och Stina funderade på att ta en bild när vi lämnade in pappersbunden men ville inte riskera att vår trovärdighet ifrågasattes. Vi kan ta en bild om vi får stipendiet i stället!

Peace.

Årets första dopp

Publicerad 2012-05-18 20:31:16 i Allmänt,

Jag badade i havet i förrgår. Yes, ni hörde rätt. Jag BADADE. I HAVET. Kören hade avslutningsfest med grillning, bastubad och mycket sång. Och jag BADADE. Det var så kallt att jag tappade andan när jag gick i, men samtidigt väldigt skönt. Trevlig kväll!

Flow!

Publicerad 2012-05-04 16:34:33 i Allmänt,

Jag har haft en ganska grå och tråkig period de senaste veckorna. Energin har varit som bortblåst och inspirationen har varit ett minne blott. Men så hände det något. Exakt vad förblir ett mysterium men i dag är jag glad, inspirerad och har massor av energi. Livet känns plötsligt kul och spännande igen. Jag får väl passa på att njuta medan jag känner så här! 

Tre saker som bidrar till min ljusa syn på livet idag:
  • Att sommaren snart är här. Det både syns och känns. Luften är varmare och föreläsningssalen är numera fylld av solbrända nunor. Jag vet inte om jag har nämnt detta tidigare men jag ska vara på Topphälsa, ett tränings- och hälsomagasin med huvudkontor i Stockholm, i sommar. Fruktansvärt spännande! Och så är det så härligt när det händer någonting nytt.
  • Att sommarens sista fyra veckor kommer att spenderas på ett tåg i Europa med Adam - inte fy skam!

  • C-uppsatsen som ska skrivas under nästa höst. Nu vet vi inte till hundra procent att vår plan faktiskt kommer att gå igenom men gör den det kommer jag att hoppa högt av glädje. Jag ska inte säga för mycket än, men vi hoppas att vi får spendera tio veckor i Afrika. Uppdatering om C-uppsatsen kommer!
Nu ska jag ut och springa lite. Margaretaloppet börjar närma sig och Team Awesome ska prestera på topp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela