Jag heter Therese.

Jullov!

Publicerad 2013-12-19 09:59:00 i Allmänt,

I dag är första dagen på mitt jullov. Riktigt skönt! Det har varit en tuff vecka med dubbelpass morgon, eftermiddag, kväll och natt, men nu är jag äntligen ledig. Ända fram till den 27 december dessutom!
 
I dag blir en lugn dag. Ska snart lämna av alla julklappar till min hårt arbetande far som är i Kista på möte i dag. Passande! I morgon åker jag och Adam nämligen till Svenshögen och firar jul med Adams mamma och bästkustsläkt, så det är ju skönt att vi slipper släpa med alla julklappar dit. Efter västkustbesöket väntar nämligen en mysjul hemma med familjen.
Bara massa härligt julmys att se fram emot!
 
 

Livet

Publicerad 2013-12-11 07:46:23 i Allmänt,

Sedan sista inlägget har jag jobbat min sista dag på Biggest Loser, gått på avslutningsbio med resten av inspelningsassarna, firat min födelsedag i Kumla och varit ledig i några dagar. I går hann jag med att träffa Annika för en fika på stan och mysa lite med Johanna, Johan och lilla Ester under några timmar på kvällen. Men nu är det slut på ledigheten. I dag hoppar jag på projektet 112 - på liv och död. Jag kommer att försvinna in i dygnet-runt-arbete de närmsta sju dagarna, så vi hörs väl om någon vecka. Hej då!
 
Avslutningsbio med assarna
 
Julkonsert i Örebro
 
Mysfika med Annika (fick ingen bild på henne tyvärr)
 
 
 

Orka. Min. Dag.

Publicerad 2013-12-03 19:15:38 i Allmänt,

Jag har haft en av mina värsta dagar hittills. Motgång efter motgång. Efter motgång efter motgång. Dumma, korkade människor som tejpar dubbelhäftande tejp på fönster. Tar timmar att skrubba bort med naglar och rödsprit. Hatar Stockholmstrafiken så det gör ont i hjärtat. Hatar att få felaktig adress, att sitta och vänta i köer i onödan för att sedan åka tillbaka, i köer igen. Hatar att få tillbaka hoppet om att hinna till bestämd träningsdejt med kompis för att en sekund efteråt få höra följande utropat i högtalarna på tunnelbanan: Vagnfel. Alla passagerare måste gå av vid nästa station. Inget batteri kvar på mobilen. Ingen möjlighet att höra av mig och säga: Jag hinner inte. Åk utan mig. Inte en chans. Nu ska jag lägga mig ner och dö.

Hösten är slut, dags för julmys

Publicerad 2013-12-03 10:36:01 i Allmänt,

Det har gått bra många månader sedan jag var här och hälsade på sist. En hel höst har gått. En höst som mestadels spenderades på Ekolsunds slott med inspelningen av Biggest Loser. Om fyra dagar slutar jag och får några dagars födelsedagsmys och julmys med familjen innan jag hoppar på 112 - på liv och död. Det har varit en rolig, slitsam och lärorik höst, men nu är jag taggad till tusen på december. Kan det vara årets bästa månad?
 
Jag har redan påbörjat decembermyset lite. I morse var jag uppe kvart över 7 och tittade på julkalendern med julté i handen och glimrande ljus lite här och var i rummet. Lite pepparkaksdeg hann jag också med att baka innan det var dags att åka till jobbet. Och i dag gör jag mitt kanske sista besök på slottet. Jag ska passa på att ta farväl ordentligt!
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela