Jag heter Therese.

Så det kan gå!

Publicerad 2014-04-15 07:55:00 i Allmänt,

Nu har jag jobbat i lite mer än en vecka på det nya jobbet och jag älskar det! Stressigt men roligt! Jag blev anställd som produktionsassistent, vilket kändes sådär. Jag hade ingen aning om jag skulle få några utmanande uppgifter eller om jag mest skulle bli chaufför. Men så hände något konstigt. Första dagen fick jag hoppa in och hjälpa till att lägga upp statistannonser och sedan dess har jag inte gjort något annat än att kontakta trevliga och angelägna statister och kantidater till biroller. Under gårdagen tog jag in en hel drös på casting. Jag är alltså nu castare och statistansvarig. Så det kan gå! 
 
 
 

Just det, jag hade ju en blogg!

Publicerad 2014-04-07 08:25:00 i Allmänt,

Det kan vara så att jag har slagit personligt rekord i bloggfrånvaro nu, men jag har helt glömt bort att den existerar. Upptagen tjej? Eller kanske bara lite snurrig? Två helt möjliga orsaker.
 
Sedan den 19 december har det hänt en del saker: En och en halv månad till på 112 - på liv och död, en månad på en ny komediserie (Fläckar) som kommer att visas på SVT play, en och en halv månad på Strix med ett seglingsprogram och så nu... IDAG börjar nästa produktion, Mordet, på Titan. Det är förmodligen inte lika läskigt som det låter, men det kan jag inte uttala mig om ännu.
 
Och när jag ändå är inne på jobb. Jag har nog lyckats få mig det roligaste sommarjobbet någonsin - FARMEN. Vilken lycka att få spendera hela sommaren utomhus, på landet, och inte instängd på något kontor!? Jag är glad i alla fall. Och så måste jag passa på att puffa för Biggest Loser som går på sjuan måndagar och tisdagar klockan 21 - kolla på det!
 
Jag hoppas att jag kan fortsätta skriva av mig lite senare för nu måste jag göra mig redo för jobb. Men några bilder ska jag väl ändå kunna bjussa på. Det här är lite av vad jag har haft för mig sedan 19 december:
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela