Jag heter Therese.

Tevepepp!

Publicerad 2013-03-16 11:07:00 i Allmänt,

Sent i går kväll kom jag hem från två dagars studieresa i Ystad, Lund och Malmö. Vi åkte till Ystad studios där bland annat rymdskeppet från sommarlovsprogrammet Vintergatan finns (dock lite ommålat nu), till produktionsbolaget Way Creative och till SVT Malmö (där Sprak stod och hälsade oss välkomna).
Riktigt härliga dagar och nu är jag mer tevepepp än någonsin!
 

Those were the days

Publicerad 2013-03-12 21:14:00 i Allmänt,

Åh, äntligen börjar jag se lite ljuset i slutet av tunneln. I morgon lämnar jag och Stina in vår uppsats 2.0 och sen är det bara att vänta i någon vecka på svar. Hur som helst är det skönt att äntligen få lämna ifrån sig den, oavsett hur det går sen!
 
Efter att de sista raderna på uppsatsen skrevs i kväll har jag hobbyfilmat ett dokumentärt inslag om Anna och hennes dubbelliv som student och frilansare. Jag filmade bland annat en åkning som involverade en handduk som Therese satt på, en Lisa som drog i handduken och en Anna som försökte hålla sig för skratt medan hon skulle låtsas skriva något viktigt på datorn. UNDERBART!
 
En sak som är lite jobbig är dock att det bara är två och en halv vecka kvar till de flesta av mina fantastiska vänner här i Kalmar lämnar mig för gott och åker i väg på praktik. Fy.

Hej. Vi ses om en månad.

Publicerad 2013-03-04 23:22:00 i Allmänt,

Jag är mitt uppe i livet just nu och då blir bloggen tyvärr inte särskilt prioriterad, vilket i och för sig är synd eftersom det är svårt för framtida Therese att veta vad nutida Therese hade för sig just nu. Men då kan jag berätta för framtida Therese att vardagen tillbringades mycket, mycket, mycket på skolan med TV-projektet, varvat med C-uppsatshets (det är en vecka kvar till nästa examination nu) och med andra aktiviteter. Resultatet av detta blev under denna nutida period: fritid = 0. I morgon ringer klockan innan 7. Då ska det skrivas C-uppsats, och efter det väntar en skoldag från 9 till 21. Men jag klagar inte. TV är så fruktansvärt kul!
 
PS. Adam var här heeela förra veckan. Det var kul. Vi firade 4 år, och det var också kul. Och i helgen åkte jag på den efterlängtade the Killers-konserten som faktiskt bokades redan i oktober. Galen lycka. Nu ska jag sova.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela