Jag heter Therese.

24 hours

Publicerad 2009-08-29 23:29:22 i Allmänt,

and by the way; Om exakt 24 timmar får jag träffa morgonfluffet fru Pärsson igen - yey!

"Dan före dopparedan"

Publicerad 2009-08-29 20:32:47 i Allmänt,

Allt jag har gjort idag har egentligen varit förberedande förberedelser inför morgondagen då resan går mot Norge, eller för att vara exakt, Sandefjord.

Dagen började för min del kl.8.30 med en snabb frukost och lite andra sysslor innan jag satte mig i bilen och körde iväg (med mamma och johan som skulle shoppa kläder) till marieberg. Jag däremot gick under tiden runt på IKEA och var allmänt lycklig. Där hittade jag billiga lakan och klädhängare som ska med till Sandefjord.

När de hade shoppat klart åkte vi hem igen. Väl hemma slängdes lakanet och klädhängarna in i hallen, och adams teve, min dvd och några kassar slängdes istället in i bilen. Nu gick färden mot Hallsberg där all materia skulle lastas in i fam. Pärssons hus (som en slags mellanhand mellan Kumla och Sandefjord).

Efter allt detta åkande och farande restes det nu ännu en gång. Denna gång till Ica Maxi där det innhandlades billig köttfärs och kyckling, ett våffeljärn och en hel del annat.

Under eftermiddagen och kvällen har jag tagit det rätt chill; packat lite väskor, lagat lite kläder, ätit lite gott, haft lite kul, och NU Michael Jackssons liv på tv 3. Jag blir ledsen på att han är död... Chipsen i mitt knä tröstar mig.

SåDeeeSå!

Hejdå-kväll med Ulrik Ullesson

Publicerad 2009-08-28 17:56:06 i Allmänt,

Idag har familjen Högberg som sagt blivit liiite fattigare och körskolan något rikare, men jag hoppas på att det i slutändan i alla fall ska vara värt det. Under dagen har hur som helst en hel del ärenden blivit uträttade, t ex besöka skomuséet där jag träffade min gamla lärare, betala körskolan, boka om tandläkartid m.m.

När jag kom hem slutade jag inte vara duktig, nejdå! Jag satte igång och tvätta kläder - bravisimo.

Resten av dagen har spenderats framför elpianot. Så där har vi alltså min dag i ett nötskal.

NU ska jag däremot ta på mig ett par byxor och en lite tjockare tröja (jag tvättade de kläder jag hade på mig) och ge mig iväg för att träffa Ulrik Ullesson. Vi ska till maxi och inhandla lite onyttiga goda saker som man kan behöva inf. en fredags-mys-kväll. So now u know!

(btw så är natalies sockor färdiga att avhämtas, så kom och hämta dem anytime)

Bye!



På bilden: me, myself and Ulrik Ullesson (we r lovers)

Ännu en dag med dig i mitt liv, idag har du gett mig nytt perspektiv...

Publicerad 2009-08-27 22:01:46 i Allmänt,

(Kommande inlägg har ingenting med rubriken att göra. Jag fick bara Fredriks kärlekslåt på hjärnan just i detta ögonblick.)

Dagens körlektion började 16.40. Innan detta hade jag ändå bestämt möte på skomuséet kl. 12.40 vilket innebar att jag ändå steg upp ur sängen medan det fortfarande var morgon. När detta bestämda möte sedan blev flyttat till imorgon, bestämde jag mig för att mysa ner mig i soffan istället - och så blev det!

Halv 4 tog jag det första bestämda klivet upp ur soffan in i duschen. När jag kom ut därifrån hade jag fått på mig en av de nyinköpta kjolarna och fräschat till mig riktigt ordentligt - jag var redo för dagens körlektion - jag var redo att möta världen.

När körlektionen var slut insåg jag att jag snart ska tillbaka till Sandefjord (närmare bestämt på söndag). I och med denna uppenbarelse slängde jag mig på telefonen och slog en eller flera plingar till Ulrik Ullesson och bestämde träff för kvällen (och morgondagen). I Ullessons hus bjöds på film (jag är kär), popcorn, mys, skratt, nostalgi-videos och avslutningsvis - högläsning från en valfri sida ur "Körkortsboken". Kvällen var hur som helst mycket trevlig och som tur är får jag mer Ulle-love imorgon. CAN´T WAIT!

Imorgon ska körskolan dessutom bli snäppet rikare och famlijen Högberg snäppet fattigare.

BajsiBajs!

God Hjul

Publicerad 2009-08-26 19:04:38 i Allmänt,

By the way.



Jag saknar Julen...

Snö, mörker, ljus, julgranar, mys, pepparkaksdeg - GIVE IT TO ME NOW!

Idag

Publicerad 2009-08-26 18:55:50 i Allmänt,

Ingen körlektion idag. Detta resulterade i en mysig regnig morgon framför vänner-boxar med en stickning i knät. När regnet hade slutat ösa ner utanför fönstret satte jag mig i bilen och tog med mig mor min (som var ledig från jobbet idag) till marieberg. Där handlades det lite olika saker och åts lite hamburgare på mc donalds.

Dagens klipp: 2 kjolar för endast 29 kr. st!


 

Mössa

Publicerad 2009-08-25 20:40:29 i Allmänt,

I've made my self a hatsie



It's pink!



Nice huh !?



Jag har seriöst tappat räkningen på antal mössor som har stickats av mig i år, men jag är ganska säker på att jag är uppe i 30 iaf. Av just denna designen ska 3 kopior göras. Vid sidan av mössproduktionen produceras även sockor. Sockstickandet har ännu inte kommit upp i så höga antal att jag inte längre har koll - bra, dåligt? I don't know.

Duktigt Therese!

Publicerad 2009-08-25 19:06:03 i Allmänt,

Jag har varit så otroligt duktigt idag!

Tidig uppstigning för att sedan köra ut tack-korten från studenten. Frukost. Sticka en otroligt finfin hysterisk rosa mössa. Mat. Körlektion. Sticka sockor åt Natalie (inte klara). Mat. Körkortsteori. Övn. köra med Pappa.

Jag ger mig själv en klapp på axeln idag faktiskt.

Ikväll väntar mer stickning och mys framför vänner-boxar - I like!

Måndag

Publicerad 2009-08-24 17:54:44 i Allmänt,

Nu har Natalie lämnat mig efter ett mycket trevligt dygn. Trevligt att träffa tösen igen! Nu känner jag att det nog är dags för lite food igen. Det var ju faktiskt nästan 4 timmar sedan den där pizzan.

Något annat som är värt att nämnas är att jag tycker om Adam, och har tyckt om honom (enligt statistiska centralbyrån) i 6 månader idag. Därför får han dagens bild:



Ikväll ska jag mysa i min myströja, övn.köra och kaaaanske läsa lite körkortsteori - so u know

Grattis NattaPatta!

Publicerad 2009-08-23 17:47:56 i Allmänt,

Ikväll ska Nattas 19-årsdag firas (trots att den egentligen ägde rum för en månad sedan). Jag har, under större delen av sommaren, varit på turné runt om i Sverige (och Norge) men idag kände jag att det skulle passa fint med lite kalas. Därför är tvåmannatältet framplockat, hallonpajen bakad, vaniljkrämen vispad, paketet inslaget och sconsen planerade - it's gonna be awesome!

Något som gör denna händelse ännu mer awesome är att det var ungefär två månader sedan vi sist sågs. Jag hoppas på ett kärt återseende i alla fall!

Dagen till ära vill jag även tillägna min kära Natalie en bild:

Detta var även den första bild att äga rum på min dator!

22 Augusti

Publicerad 2009-08-22 21:00:15 i Allmänt,

Grattis Erica på 26-årsdagen!

Dagen började med en snabb tur till K-rauta, där det skulle inhandlas silikon till duschen. När detta var avklarat och lite mat hade hamnat i magen tog jag och mor bussen till kvarntorpshögen där en Di Leva-konsert skulle äga rum. Mycket skön den killen! Tack vare honom blev det hur som helst en väldigt trevlig kväll. Något som gjorde kvällen ännu bättre var att på kvarntorpshögen befann sig även Henke, Anton, Moa och Bella. Kul att se dem igen!

När bussen till slut tagit sig hem nedför branta, snirkliga vägar väntade kräftskiva med familjen. Ett stort fat fyllt med kräftor, vitlöksbröd, olika sorters kex och delikatessostar. Avundsjuk någon? Det borde ni vara!

Jag är hur som helst väldigt nöjd med dagen. Dagens "måsten" som t ex: övn. körning, körkortsteori och städa rummet, blev dock aldrig riktigt avklarade. Bajs på det.












Mirreranda

Publicerad 2009-08-21 18:13:24 i Allmänt,

Igår kväll klockan 19.23 satt jag på ett tåg tillsammans med nytatuerade Miranda Bäckrud på ett tåg i riktning mot Laxå - awesome! Det var otroligt länge sedan vi sågs sist, vilket gjorde återseendet så mycket bättre. Efter lite inhandling av matvaror och ett besök på Burger King väntade en lång och mysig natt, innehållande loads of prat och massage. Mycket trevligt helt enkelt.

Något som också är värt att nämnas är att i väntan på (för min del) tåget hem (miranda fortsatte till stockholm) tittade vi in i en second hand-affär. När vi tittade ut igen hade jag inhandlat mig ännu en otroligt nice mysskjorta för endast (håll i hatten nu) 10 kr!

Ikväll nalkas tacos och soffmys.

So long!

Hans

Publicerad 2009-08-19 22:18:03 i Allmänt,

Förresten! Jag måste bara göra ett litet tillägg till förgående inlägg.

Idag när jag var inne på musikbörsen och betalade för elpianot kommer Sommarlovsmorgon-Hans in i butiken för att ställa sig i ett hörn och spela lite ukulele. För många av er känns kanske detta som lite strunt samma, men icke för mig! Han var minsann min största kärlek den sommaren.

I love you Hans! Dessvärre vågade jag inte berätta detta för honom idag... Händelsen var hur som helst frän!

Dålig aktivitet

Publicerad 2009-08-19 09:50:50 i Allmänt,

Okej, nu har det varit dålig aktivitet vad gäller mitt bloggskrivande ett tag. Hur som helst är jag hemma i Sverige nu. Här ska jag stanna i ungefär två veckor till för att köra lite på körskolan och vara lite allmänt duktig angående körkortsfrågan - vad nu det innebär. Hur som helst har jag idag det första utav fem entimmes-pass. Heja mig!

När jag kom hem i måndags kväll slog det mig att jag inte har varit HEMMA (i bemärkelsen på riktigt - tolka själva) på 8 veckor. Ooh vilken känsla att öppna ett överfyllt kylskåp och skafferi! Under de två första dagarna hemma har jag alltså med andra ord bara vräkt i mig mat utav alla slag. Nu känner jag ändå att jag är nöjd med frossandet, sedan jag igår fick frossa lite svensk pizza med min kära vän Ulrik Ullesson. Kvällen slutade dock inte där. Efter två rejäla pizzor (en var) gick vi till Ica Maxi och köpte på oss ett litet godisförråd och promenerade sedan hem till mig för att prata om allt mellan himmel och jord - underbart! Jag har saknat det faktiskt.

Nu ska jag iaf ta fram fin-tandkrämen och fin-tandborsten och borsta mina tänder så vita som möjligt. Sedan bär resan av mot körskolan. Håll alla tummar och tår!

Adjö.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela